Frits Barend vol lof: "Ziyech bracht grootste eerbetoon aan Cruijff"

Frits Barend vol lof: "Ziyech bracht grootste eerbetoon aan Cruijff"

  • Bron: Helden Online
  • Maandag 04 April 20:10
  • Joel
  • Bekeken: 2850
  • 0 Reacties

FC Twente won zaterdagavond de uitwedstrijd tegen Willem II met 2-3. Opnieuw bewees Hakim Ziyech zijn waarde en krulde met zijn linkervoet een vrije trap prachtig in de kruising, waarmee hij het duel besliste.

 

Frits Barend schreef op de website Helden Online vol lof over de Marokkaanse aanvallende middenvelder. "Het kan geen toeval zijn dat Ziyech dit weekeinde het grootste eerbetoon bracht aan Nederlands grootste. Hij versnelde en hield in, kapte en draaide, dolde en schoot tegen Willem II zoals Johan Cruijff in zijn beste dagen deed. Ziyech deed het alleen gespiegeld aan Cruijff", zijn de mooie woorden van Barend.

 

"Ziyech startte al zijn geniale acties zaterdag vanaf de rechterkant om met zijn ijzersterke linkerbeen het voorbereidende werk af te maken. Hij speelde met de bal alsof zijn voeten handen waren, net zoals Cruijff vroeger. Hij danste met zijn tegenstanders zoals we in Nederland bijna nooit meer tegenkomen. Jammer dat Johan in zijn wekelijkse column in de Telegraaf geen commentaar meer kan leveren", vervolgt Barend.

 

"Ik had graag willen lezen wat Cruijff van deze Marokkaanse international vindt. Denk zomaar dat hij zou hebben geschreven dat hij zijn keus voor Marokko zou begrijpen, maar dat hij die keuze toch niet had moeten maken. Of Hakim het wekelijks moet tonen, dat hij geen eendagsvlieg moet worden. Of zou hij alleen maar hebben genoten van de beste van de Eredivisie. In ieder geval zou hij hebben geschreven dat hij niet meeverdedigt, om iets gangbaars op te merken", concludeert Barend.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.