Mooie woorden voor Ziyech: "Hiervoor kom je naar het stadion"

Mooie woorden voor Ziyech: "Hiervoor kom je naar het stadion"

  • Bron: RTV Oost
  • Zondag 03 April 18:31
  • Niek
  • Bekeken: 2430
  • 0 Reacties

Gisteren won FC Twente van Willem II na een mooie comeback. Fc Twente speelde een slechte eerste helft, maar wist later in de wedstrijd de wedstrijd om te draaien door Hakim Ziyech. René Hake in gesprek met RTV Oost is kritisch over de eerste helft van de tukkers, maar vol lof over Hakim Ziyech.

 

"Wel vaker zeggen ze dat een voetbalwedstrijd 2 gezichten heeft, maar vandaag was dat wel heel goed te zien. De eerste helft speelden we niet goed. Het was niet goed om te zien, we konden de spelers via de kant niet goed neerzetten. We hebben geluk dat we snel een aansluitingstreffer hebben gemaakt. Dat deed Hakim Ziyech met zijn vrije trap", Hake is tevreden. "Kijkend naar de tweede helft hebben we verdiend gewonnen", vertelt hij verder.

 

Hakim Ziyech was de grote man in de wedstrijd tegen Willem II, hij kan op veel lof rekenen van René Hake. De wedstrijd was bijzonder om te zien. Van een aantal acties die hij maakte dacht ik "hoe is dat mogelijk?" Hakim Ziyech kan het verschil maken. Voor Ziyech kom je naar het stadion", besluit Hake.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.