Derksen steunt FC Twente: "Wie heeft daar nou belang bij"

Derksen steunt FC Twente: "Wie heeft daar nou belang bij"

  • Bron: Voetbal Inside
  • Zaterdag 02 April 11:55
  • Niek
  • Bekeken: 3574
  • 0 Reacties

Gisteravond in het progamma Voetbal Inside liet Johan Derksen zich weer uit over FC Twente. Johan Derksen ergert zich de manier waarop alle documenten en contracten naar buiten komen. Op cruciale momenten vinden er elke keer weer nieuwe problemen plaats, Johan Derksen denkt dat dit geen toeval kan zijn.

 

Hij vraagt zich af wie elke keer de documenten en contracten op wikileaks zet. "Wie heeft daar nou belang bij? Elke keer als de licentiecommissie bij elkaar komt is het wel raak." Johan Derksen vindt het toevallig. "Het is wel een beetje die licentiecommissie beïnvloeden. Er zijn dus mensen die bepaalde mensen hiermee willen treffen of kapot maken. Maandag komt de licentiecommissie weer bij elkaar, en nu komt het weer in de media. Dat kan toch geen toeval zijn?" Is het relaas van Derksen in het progamma Voetbal Inside.

 

Ook vindt Johan Derksen dat er in het verleden veel ergere dingen zijn gebeurd bij andere clubs in de Eredivisie zoals bij Ajax en FC Groningen. "Zijn ze nu niet eens genoeg gestraft? Publicitair zijn ze helemaal gestraft en ze hebben twaalf jaar keihard gewerkt en ze hebben nooit iets in rekening gebracht, het geïnvesteerde geld zijn ze kwijt. Moeten ze helemaal kapot gaan nu ze al zo kapot zijn?" Besluit Derksen.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.