Hoofd jeugdopleidingen vertrekt: "Afgelopen jaren niet altijd even makkelijk"

Hoofd jeugdopleidingen vertrekt: "Afgelopen jaren niet altijd even makkelijk"

  • Bron: FC Twente
  • Maandag 28 Maart 21:11
  • Martijn
  • Bekeken: 3378
  • 0 Reacties

Dennis Bekking vertrekt bij FC Twente. De hoofd jeugdopleidingen bij FC Twente maakt komende seizoen de overtap naar Go Ahead Eagles. In Deventer gaat hij de functie als technisch manager uitvoeren.

 

Bekking was zeven jaar werkzaam bij de Tukkers. Voor hij hoofd jeugdopleiding werd was hij assistent hoofd jeugdopleiding.

 

Dennis Bekking heeft via de officiële website van de Tukkers aangegeven bij Go Ahead Eagles aan de slag te gaan. De opvolger lijkt Michel Jansen te worden.

 

“Ik kijk terug op een zeer leerzame tijd bij FC Twente met vooral hoogtepunten. Daarentegen waren de afgelopen twee/drie jaar niet altijd even gemakkelijk. We zijn er desondanks in geslaagd om met de beschikbare middelen het maximale uit de Voetbalacademie te halen. Dit vooral door de inzet en betrokkenheid van de medewerkers en vele vrijwilligers. Ik ben FC Twente dankbaar dat ik de ruimte heb gekregen om mezelf te ontwikkelen. Mijn overgang naar Go Ahead Eagles voelt als een logische stap. Niet alleen omdat ik oud-speler ben en in Deventer ben geboren, maar ook omdat ik daar de verantwoordelijkheid ga dragen voor het totale voetbalbedrijf”, vertelt op FC Twente.nl

 

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.