Advocaat Schutrups nieuwe bestuurder FC Twente

Advocaat Schutrups nieuwe bestuurder FC Twente

  • Bron: FC Twente
  • Vrijdag 25 Maart 15:15
  • Martijn
  • Bekeken: 3730
  • 2 Reacties

Jan Schutrups is per direct in dienst getreden van FC Twente. De 54-jarige advocaat gaat binnen FC Twente BV de rol van niet-uitvoerend bestuurder voor zijn rekening nemen.

 

De advocaat en bestuursvoorzitter van Damsté advocaten & notarissen zal de juridische vraagstukken voor zijn rekening gaan nemen. “We zijn blij dat Jan Schutrups het huidige bestuur van FC Twente op deze korte termijn wil komen versterken. Daaraan is dringend behoefte, omdat het bestuur door de bekende omstandigheden nog maar uit één niet-uitvoerend bestuurder bestond. Met de komst van Jan Schutrups halen we een zeer kundige en ervaren bestuurder binnen met veel juridische expertise. Dat is zeer welkom. Dat hij ook affiniteit heeft met voetbal en FC Twente is een pré. Deze versterking op dit moment is ook in lijn met de aanbevelingen van de heer Knüppe en is bovendien afgestemd met de verschillende stakeholders zoals de gemeente en de KNVB. De benoeming is ook besproken met Twente Verenigt!, juist ook om een breed draagvlak te hebben in deze voor FC Twente cruciale fase", vertelt Huub Rakhorst voorzitter van de stichting FC Twente ’65.

 

Ook Jan Schutrups reageerde. “Het zijn hele spannende tijden voor FC Twente. De club is zo belangrijk voor de regio dat we er alles aan moeten doen om te zorgen dat FC Twente er weer bovenop komt. Ik ga mijn uiterste best doen om te helpen dat voor elkaar te krijgen", besluit hij.

2 Reacties

2 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.