Onno Jacobs: "Goede hoop dat het goed komt, mars werkt als doping"

Onno Jacobs: "Goede hoop dat het goed komt, mars werkt als doping"

 • Bron: FOX Sports
 • Zondag 13 Maart 22:13
 • Martijn
 • Bekeken: 6578
 • 1 Reacties

Voorafgaand aan FC Twente - PEC Zwolle zorgden duizenden Tukkers voor een gigantische mars naar het stadion. Directeur Onno Jacobs spreekt dan ook van positieve energie, die Twente goed kan gebruiken.

 

"We zitten nog steeds in zwaar weer en staan nog steeds onder curatele. We werken aan het herstel en ik heb goede hoop dat dit kan gaan gebeuren”, vertelt de interim directeur. “We zijn met de mensen in gesprek. De afspraken worden nu gemaakt. Dit is voor voormalig bestuurders om nog een keer hun Twente-hart te laten spreken en op die manier de club vooruit te helpen”, zijn de woorden van de 51-jarige directeur tegenover FOX Sports.

 

"Het crediteurenakkoord is noodzakelijk om tot een doorstart te komen. Dan hebben we de financiële toekomst en verwacht ik groen licht bij de gemeente.”

 

Jacobs had ook nog fantastische woorden over voor de Twentesupporters die de mars liepen. “Dat was prachtig om te zien natuurlijk. Indrukwekkend. Wat dat betreft is de club kerngezond. De mensen staan er helemaal achter. Dit, en het winnen, werkt als doping voor iedereen in en rondom de club. Het helpt ons vooruit om de gezonde doorstart te maken. Het geeft energie."

 

1 Reacties

1 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Lennart van der Kamp
  Lennart van der Kamp
  Lennart van der Kamp
  13 March 2016

  Bert van Oostveen morgen: "Er is een onderzoek ingesteld, blijkelijk gebruiken spelers FC Twente doping"