Trebbe en Ten Hag leggen taken bij FC Twente neer

Trebbe en Ten Hag leggen taken bij FC Twente neer

  • Bron: FC Twente
  • Vrijdag 11 Maart 15:21
  • Tom
  • Bekeken: 3524
  • 0 Reacties

Na het opstappen van Joop de Winter en Gerald van den Belt bleven er nog twee bestuurders over die volgens de aanbevelingen FC Twente moesten verlaten, nu hebben ook Hein Trebbe en Hennie ten Hag hun taken neergelegd.

 

Volgens het rapport van Ben Knüppe moesten de heren de club verlaten omdat het aanhouden van deze personen in hun functies zeer ongeloofwaardig zou blijken. Hein Trebbe was de afgelopen vier jaar deel van de Raad van Commissarissen van FC Twente en had eigen geld in de club geinvesteerd. Ten Hag was onderdeel van de stichting FC Twente '65, dat als aandeelhouder ook een vinger in de pap had in de club. Ook was Ten Hag lange tijd onderdeel van de Raad van Commissarissen. 

 

“Wij hebben kennisgenomen van de aanbevelingen in het rapport Knüppe aan de KNVB en, hoewel we ons niet in alle gevallen kunnen vinden in de inhoud en de conclusies ervan, respecteren we deze zoals van te voren afgesproken. We vertrekken met pijn in het hart en wensen club en supporters het allerbeste.” laten de heren weten op de site van FC Twente.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.