Oude bekende: "Twente moet nu weer even door de zure appel heen bijten"

Oude bekende: "Twente moet nu weer even door de zure appel heen bijten"

  • Bron: Voetbalzone
  • Donderdag 10 Maart 11:25
  • Martijn
  • Bekeken: 3380
  • 0 Reacties

FC Twente verkeert in zwaar weer en dat gaat menig FC Twente supporter aan het hart. Ook spelers betuigen hun steun aan de Tukkers waaronder Nikolay Mihaylov en Eljero Elia. Vandaag komt daar ook ex-Tukker Edson Braafheid bij, die zich in gesprek met voetbalzone.nl uitlaat over de huidige situatie van de club.

 

De linksback baalt van de huidige situatie maar is blij met de recente overwinningen van de club. “De laatste weken boeken ze op sportief gebied goede resultaten, maar het financiële vormt een probleem. Het is een lastige situatie, maar Twente heeft hier eerder mee te maken gehad en is daar toen ook goed van teruggekomen. Twente kende vervolgens succesvolle jaren en moet nu weer even door de zure appel heen bijten”, is zijn positieve mening in gesprek met de internet site.

 

“De ommekeer komt vanzelf. Ik kan het mij niet voorstellen dat Twente straks geen betaald voetbal meer speelt, dat zou wel heel triest zijn. Twente is toch één van de grootste clubs van het oosten, zo niet de grootste”, aldus de linksachter die 131 wedstrijden voor FC Twente speelde.

 

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.