Voortbestaan FC Twente niet in gevaar: "Ga er maar vanuit dat het ze lukt"

Voortbestaan FC Twente niet in gevaar: "Ga er maar vanuit dat het ze lukt"

 • Bron: De Telegraaf
 • Donderdag 03 Maart 19:08
 • Martijn
 • Bekeken: 6076
 • 4 Reacties

FC Twente lijkt voor volgend jaar verzekerd van betaald voetbal. Althans dat is wat Valentijn Driessen van de Telegraaf denkt. Als het FC Twente lukt om voor 1 mei het crediteurenakkoord voor elkaar te krijgen is Valentijn Driessen er van overtuigd dat FC Twente volgend seizoen ‘gewoon’ in de Eredivisie speelt.

 

“Als FC Twente dat lukt spelen ze volgend seizoen gewoon betaald voetbal. En ga er maar vanuit dat het ze lukt. Met de meeste crediteuren hadden ze al een akkoord. Onder die crediteuren zitten ook de oud-bestuursleden Joop Munsterman en Aldo van der Laan. Die willen natuurlijk ook niets liever dan een crediteurenakkoord, want dan krijgen ze nog iets terug van wat ze zelf in FC Twente hebben zitten.”

 

“Dus wat mij betreft kunnen we gewoon stellen dat FC Twente volgend jaar gewoon Eredivisie voetbal speelt.” Er wordt gespeculeerd dat mocht het misgaan voor FC Twente dat ze dan worden terug gezet naar de amateurs. Valentijn Driessen wil hier echter niks van weten en deelt een sneer uit naar Bert van Oostveen.

 

“Ik vond het heel opmerkelijk dat hij het zei, hij gaat eigenlijk gewoon op de stoel van de licentiecommissie zitten. Daar hoort hij niet op thuis. Dat is een, en het is natuurlijk een heel slecht signaal dat hij heeft gegeven. Omdat FC Twente met man en macht bezig is orde op zaken te stellen. Ik vond het een hele ongepaste actie van van Oostveen. Vandaar dat hij vandaag ook terug kwam op zijn woorden via de website van de KNVB.

4 Reacties

4 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Roy Zehl
  Roy Zehl
  Roy Zehl
  04 March 2016

  Fortuna Sittard mag ook het seroen afmaken en dan word verder gekeken aan het eind van het seizoen . De vriendjes club van KNVB gunt het ons gewoon niet . Kijk naar die clubs waar men ooit dingen hebben uitgesproken en gewoon spelen of helpen ? Den haag hoe zit het daar mee dan heeft de hoofd sponsor daar het bedrag al een over gemaakt ? Wat in de begroting is op genomen ???? Hoor je ook niks meer over ? Ook in de doofpot gestopt ! Of toch niet !!!