Van Oostveen komt enigszins terug op woorden: "Die morele plicht hebben ze"

Van Oostveen komt enigszins terug op woorden: "Die morele plicht hebben ze"

  • Bron: TC Tubantia
  • Donderdag 03 Maart 17:00
  • Martijn
  • Bekeken: 4342
  • 0 Reacties

Bert van Oostveen komt vandaag iets terug op zijn woorden van woensdag. De directeur van de KNVB moest het dan ook ontgelden op social media.

 

“Ik volg de social media ook en nu krijgt de boodschapper er van langs, maar ik wil geen verstoppertje spelen. Draai het eens om! Wat als over drie maanden de stekker er uit gaat? Dan zegt iedereen: 'Waarom heb je toen niet verteld hoe ernstig de situatie was? Want dan hadden we nog wat kunnen doen.' Ik wil de mensen in Twente wakker schudden en de druk opvoeren op mensen als Van der Laan, Munsterman en Trebbe”, vertelt hij in gesprek met TC Tubantia.

 

Hij hoopt dan ook dat ze zullen meewerken. “Zij willen het toch niet op hun geweten hebben dat 25.000 mensen straks niet meer naar FC Twente kunnen gaan? De mensen over wie we het hebben, hebben tien jaar de mond vol gehad over maatschappelijke betrokkenheid. Die moeten ze nu maar eens gaan tonen. Die morele verplichting hebben ze. FC Twente is een bolwerk dat in de Eredivisie thuishoort, en het gaat me aan het hart, maar ik vrees het ergste voor de toekomst.”

 

 

 

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.