Transfercontract Corona gelekt

Transfercontract Corona gelekt

  • Bron: Tubantia
  • Dinsdag 01 Maart 18:13
  • Tom
  • Bekeken: 4278
  • 0 Reacties

De klokkenluider website van het voetballerij Football leaks heeft weer een contract van FC Twente gepubliceerd. Ditmaal gaat het om het contract tussen FC Twente en FC Porto over de transfer van Jesús Corona.

 

Tot zover lijkt het compleet legaal te zijn. Wat wel opvalt is dat FC Twente behalve de transfersom van 10,5 miljoen euro ook nog 30% van een eventuele doorverkoop te ontvangen. Afgelopen maandag heeft Porto de tweede termijn van een miljoen betaald en de laatste termijn van 6,5 miljoen moet uiterlijk 31 juli zijn overgemaakt. 

 

Eén van de opmerkelijke delen van het contract is dat FC Porto ook nog twee makelaarskantoren betaald. Het Mexicaanse agentschap Cantera Latina krijgt 750.000 euro voor hun werk in het overhalen van Jesús Corona. Zij moesten er voor zorgen dat de middenvelder zou denken dat Porto de juiste club is. Het volendamse Northfield Sports krijgt 500.000 euro voor hun werk in het overhalen van FC Twente. Hun taak was om FC Twente te overtuigen dat het bod dat de Portugese club goed was.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.