Hake blikt vooruit op FC Twente - FC Groningen; 'Beter spelen'

Hake blikt vooruit op FC Twente - FC Groningen; 'Beter spelen'

 • Bron: FC Twente
 • Vrijdag 26 Februari 16:04
 • Tom
 • Bekeken: 5228
 • 18 Reacties

Morgen staat de wedstrijd FC Twente - FC Groningen op het programma. Bij winst van FC Twente en verlies van twee directe concurrenten kan de club uit Enschede maar zo twee plaatsen stijgen op de ranglijst, hiermee op de elfde plek terechtkomend. Dan moet er wel beter gespeeld worden, vindt trainer René Hake.

 

Vorige week tegen Cambuur boekte FC Twente weer een zege, de vierde op rij. Volgens Hake een goede indicatie van hoe de ploeg er nu voor staat. "We merken dat het vertrouwen steeds groter wordt. De dingen die wij graag willen zien in de wedstrijden, zien we steeds vaker terug. Het team groeit en er is minder onrust, dat moet het spel ten goede komen.” Toch ziet de oefenmeester morgenavond graag wat beter voetbal:“Die lijn willen we doortrekken. Ik verwacht dat we tegen FC Groningen meer weerstand krijgen dan tegen Cambuur en we zullen dan ook zelf beter voor de dag moeten komen qua spel. Als we hetzelfde rendement halen als in de laatste wedstrijden, dan zijn we content, maar we hopen beter te spelen en dat zal tegen Groningen nodig zijn.”

 

 

Gelukkig voor Hake kan hij tegen Groningen weer beschikken over Robbert Schilder die ontbrak tegen Cambuur. "Robbert is fit en heeft met de groep meegetraind”, verteld Hake op de site van FC Twente. Toch staat Schilder  niet aan de aftrap tegen Groningen. “Jeroen van der Lely begint, hij heeft het verdedigend goed gedaan tegen Cambuur. Robbert is er anderhalve week uitgeweest en we willen hem wat langer laten trainen.”

18 Reacties

18 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Martijn Riemers
  Martijn Riemers
  Martijn Riemers
  26 February 2016

  Denk 0-6 of niet Erwin van EssenπŸ˜‰

 • Jonny Vaanholt
  Jonny Vaanholt
  Jonny Vaanholt
  26 February 2016

  Wij ( FcT ) gaan voor de 5e overwinning op rij ...3-1 πŸ‘πŸ»Suc6 πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ€βš½οΈπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ».?.

 • TuurenShulle Kel
  TuurenShulle Kel
  TuurenShulle Kel
  26 February 2016

  Het niveau zal zeker omhoog moeten maar we maken zeker een kans op winst

 • Appie Tijman
  Appie Tijman
  Appie Tijman
  26 February 2016

  als wij de 0 houden en FC Groningen niet hebben wij 3 punten denk 2-0