''Ik raak hem goed en hij vliegt er heerlijk in''

''Ik raak hem goed en hij vliegt er heerlijk in''

 • Bron: NOS
 • Zondag 21 Februari 17:36
 • jari
 • Bekeken: 3250
 • 1 Reacties

Jerson Cabral maakte gisteravond tijdens de gewonnen wedstrijd (3-0) een schitterend doelpunt. Cabral is de laatste tijd in goede en vorm en is er zelf duidelijk blij mee.

 

De vleugelaanvaller had een goed gevoel nadat de bal zijn voet verliet. ''Je hoopt dat ie gaat zoals je in je hoofd hebt. Maar vanaf het moment dat ik hem raakte, dacht ik hier kan iets moois uitkomen’’.

 

Eerder maakte Cabral al een goal tegen SC Heerenveen, die hij volledig verkeert raakte. Wanneer de speler gevraagd wordt om de goals tegenover elkaar af te zetten, reageert hij als volg: ''Deze was mooier, al zeg ik het zelf, maar de ander was belangrijker. Uiteindelijk gaat het erom dat we de wedstrijd winnen’’.

 

''Ik voel mij goed en het gaat lekker. Het is mooi dat het tot uiting komt met goals en dat is het belangrijkste’’. Vervolgens reageert hij op de weg die FC Twente inmiddels ingeslagen heeft. ''Als je vier keer op rij wint, dan kan je zeggen dat je goed bezig bent. We moeten de weg naar boven maar blijven inslaan’’. Moeten we het nog over degradatie hebben? ''Nee, daar hoeven we het niet meer over te hebben. We moeten gewoon scherp blijven’’, besluit de vleugelaanvaller.  

1 Reacties

1 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Rik Besseler
  Rik Besseler
  Rik Besseler
  21 February 2016

  https://youtu.be/JWu6d6oS3ZU