''In de tweede helft vergeten Cambuur met meer goals naar huis te sturen''

''In de tweede helft vergeten Cambuur met meer goals naar huis te sturen''

 • Bron: NOS
 • Zondag 21 Februari 17:11
 • jari
 • Bekeken: 4388
 • 5 Reacties

FC Twente won zaterdag met 3-0 van SC Cambuur. Het is de vierde overwinning op rij voor de club uit Enschede. Hake laat tegenover NOS weten genoten te hebben van de wedstrijd.

 

Hake reageert positief voor de camera’s van NOS nadat FC Twente gisteravond zijn vierde overwinning op rij wist te boeken. ''We kunnen nu wel wat anders gaan kijken. Maar uiteindelijk moeten we nog wat punten halen om definitief veilig te zijn. Laten we maar eerst zorgen dat we dat hebben’’, vertelt de trainer. ''Dan zijn we pas definitief ook volgend jaar in de Eredivisie’’, aldus Hake.

 

''Ondanks dat het vandaag qua spel minder was, denk ik dat we toch verdiend de overwinning behalen’’. Toch was Hake niet tevreden over het begin van de wedstrijd. ''Na 20 minuten begon het te kantelen. Na die goal van Jerson, die van grote schoonheid was, sta je op een goede marge. Maar we zijn in de tweede helft vergeten Cambuur met meer goals naar huis te sturen. We hebben ook niet een voordelig doelsaldo, daar had we vandaag wat mee kunnen doen’’, zegt de trainer.

 

Op de vraag welke goal Hake het mooiste vond, reageert Hake enthousiast. ''Hakim heeft hem al een keer eerder zo gemaakt, dus hij herhaalde zijn kunststukje. Beide geweldige goals, dus wat dat betreft genieten’’, besluit de René Hake.

5 Reacties

5 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Andre Kaspers
  Andre Kaspers
  Andre Kaspers
  22 February 2016

  Gewoon maar afwachten En goed door spelen en punten pakken.

 • Heidi Kuiper
  Heidi Kuiper
  Heidi Kuiper
  21 February 2016

  we zijn er nog lang niet .maar we gaan wel de goede kant op .heeft nog een tijd nodig .

 • Klaas Adolfs
  Klaas Adolfs
  Klaas Adolfs
  21 February 2016

  Sowieso niet, waarschijnlijk krijgen ze wel weer om een of andere reden punten mindering