''FC Twente nog steeds degradatiekandidaat''

''FC Twente nog steeds degradatiekandidaat''

  • Bron: NOS
  • Zondag 07 Februari 19:33
  • jari
  • Bekeken: 4788
  • 0 Reacties

 FC Twente boekte zaterdagavond een belangrijke uitoverwinning in Heerenveen  (1-3). Het team van René Hake slaat daardoor de weg naar boven in. Toch is FC      Twente volgens de trainer nog steeds een degradatiekandidaat.

Op de vraag of het tijd is om FC Twente geen degradatiekandidaat te noemen vindt Hake nog te vroeg. ''Dus jullie zijn nog steeds degradatiekandidaat?’’, vraagt de verslaggever. ''ja'', besluit Hake kort en bondig.

 

Hij ging verder in op de prestaties van Jerson Cabral. ''Jerson begint steeds beter zijn draai te vinden. Als hij veel en regelmatig speelt, dan zie je dat elke speler zijn niveau kan halen. Eindelijk ziet hij zijn wedstrijd ook beloond worden met een goal’’, aldus Hake.

 

FC Twente heeft veel doelpunten tegengekregen door keepersfouten. OOk gisteravond was dit het geval en het kwam Hake dan ook bekend voor. ''Ja, dat was even een Déjà vu’’. Verteld Hake. ''Vandaag was het er gelukkig maar één’’.

 

De club staat nu op plaats 14 met 22 punten. Volgende week wacht een uitwedstrijd in Kerkrade. De ploeg van Hake treedt dan aan tegen Roda JC die op plaats 13 staat.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.