"Ze voorspelden dat ik zou gaan scoren"

"Ze voorspelden dat ik zou gaan scoren"

  • Bron:
  • Zondag 07 Februari 15:59
  • Menno
  • Bekeken: 3192
  • 0 Reacties

FC Twente boekte gisterenavond de eerste uitzege van dit seizoen op een uitstekend moment. Het klopte SC Heerenveen door twee late goals uiteindelijk met 1-3. Onder andere Jerson Cabral was de gevierde man. Hij speelde een goede wedstrijd, maar was wel kritisch, verteld hij tegen RTV Oost.

"Ons veldspel was niet goed, vooral in de eerste helft. De tweede helft was beter, maar dat kwam ook omdat we met een man meer kwamen te staan. Het heeft ook met volwassenheid te maken. Zoals Hake al eerder opmerkte, lijkt hij niet de enige te zijn die onder de indruk is van de progressie bij Cabral:

"Toevallig had ik het er nog over met de dokter en onze voetbalanalist. Die kwamen naar me toe en voorspelden dat ik zou gaan scoren." De andere twee goals kwamen op naar van Uvini en Ziyech.

Door deze zeer belangrijke driepunter stijgt FC Twente nu naar de 14e plaats en raakt nacompetitie steeds meer uit het zicht. Door deze overwinning lijken plek 18 en 17 al onhaalbaar, met op dit moment 9 punten achterstand op Cambuur en 11 punten op de Graafschap heeft FC Twente alles in eigen hand. Ook moeten de Tukkers tegen alle clubs onderin nog spelen, waaronder volgende week de uitwedstrijd tegen de nummer 13 boven ons: Roda JC. Bij winst zullen Roda en Twente van plek wisselen. Twente komt eraan!

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.