"We zijn ontzettend blij met deze overwinning"

"We zijn ontzettend blij met deze overwinning"

  • Bron: FC Twente
  • Zondag 07 Februari 11:47
  • Martijn
  • Bekeken: 2624
  • 0 Reacties

FC Twente won zaterdagavond met 1-3 van sc Heerenveen. Rene Hake pakte met FC Twente de eerste uitoverwinning van het seizoen. Hake was dan ook tevreden met de punten maar gematigd tevreden met het spel.

 

“We zijn ontzettend blij met de eerste uitoverwinning van het seizoen. Dat was toch een klein item de laatste tijd. Mooi dat dit gebeurt in de goede serie waar we inzitten. Deze zege koste wel wat moeite, zeker nadat we in de beginfase op achterstand kwamen. Het elftal reageerde daar heel goed op en begon van zich af te bijten en vocht zich terug in de wedstrijd. Dat kon je in het verloop van de eerste helft zien. We hebben dat in de tweede helft doorgezet zonder echt goed te spelen. Na de rode kaart hebben we optimaal geprofiteerd van de ruimte die we kregen en liepen we uiteindelijk uit naar een verdiende overwinning. We zitten na de winterstop in een goede fase en willen dat graag doorzetten”, aldus de trainer op de officiële website van de Tukkers.

 

“We hebben nu drie keer gewonnen na de winter, daar moeten we blij mee zijn. Het spel was wat slordiger dan in afgelopen wedstrijden, dat had beter gekund. Maar uiteindelijk hebben we maximaal geprofiteerd van de ruimte die we kregen. We wisten ze met een man meer niet goed onder druk te zetten, maar achteraf ben ik daar niet rouwig om. Want Heerenveen nam veel risico door met een aantal mensen voor de bal te spelen. De ontlading na afloop was groot in de kleedkamer. Als je de zege op deze manier binnenhaalt, dan is dat heel lekker. Blij dat we de goede weg zijn ingeslagen. Dat betekent niet dat we er al zijn, maar dit geeft vertrouwen”, besluit hij op de persconferentie.

 

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.