Opgeleefde Cabral: "Hij heeft nooit uitgelegd waarom ik niet speelde"

Opgeleefde Cabral: "Hij heeft nooit uitgelegd waarom ik niet speelde"

 • Bron: SoccerNews.nl
 • Donderdag 04 Februari 10:42
 • Martijn
 • Bekeken: 2576
 • 1 Reacties

Jerson Cabral weet eindelijk wat te laten zien in het shirt van FC Twente. De vleugelaanvaller die overkwam van Feyenoord, drie jaar geleden staat nu al weken achter elkaar in de basis. Cabral is dan ook blij met de kansen die hij krijgt van trainer Rene Hake. De 25-jarige aanvaller miste deze kans bij voormalig trainer Alfred Schreuder.

 

“Ik zat niet eens bij de selectie aan het begin van het seizoen. Schreuder maakte blijkbaar andere keuzes. Hij heeft nooit aan mij uitgelegd waarom ik niet aan spelen toekwam”, aldus de aanvaller tegenover SoccerNews.nl

 

"Sindsdien is er voor mij een hoop veranderd, te beginnen met dat ik nu wel aan spelen toekom. Ik heb een goede band met Hake en ben blij met hem als trainer. Ik speel zeer regelmatig en begin ook steeds beter te voetballen de laatste weken. Ik was de afgelopen weken al vrij dreigend, maar ik wil meer doelpunten gaan maken en assists afleveren. Ik ga er niet geforceerd naar zoeken, maar hoop wel op die manier belangrijker voor het team te kunnen worden", besluit hij het interview met de website.

 

1 Reacties

1 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • TuurenShulle Kel
  TuurenShulle Kel
  TuurenShulle Kel
  04 February 2016

  Omdat hij weinig verstand van voetbal heeft jerson