FC Twente klaar voor zondag: "Geeft goed gevoel voor komende wedstrijden"

FC Twente klaar voor zondag: "Geeft goed gevoel voor komende wedstrijden"

 • Bron: FC Twente
 • Vrijdag 29 Januari 17:49
 • Martijn
 • Bekeken: 2508
 • 6 Reacties

FC Twente wist de laatste twee wedstrijden niet meer te winnen en Rene Hake wil dan ook dat tegen FC Utrecht de punten in Enschede blijven. Het voetbal na de winterstop is een stuk beter dan daarvoor een daar wil Hake verder op bouwen.

 

“Wanneer je kijkt naar de positieve dingen die we lieten zien: kansen creëren, de manier van voetballen, dan geeft dat een goed gevoel richting de komende wedstrijden. We hebben woensdag genoeg gevaarlijke momenten gecreëerd en zijn vaak opgedoken in de zestien, maar dan gaat het om de finesse en beslissend zijn in de eindfase”, aldus de trainer op de website van FC Twente.

 

Hake is onder de indruk van de opponent van zondag. “Ze hebben dit seizoen een goede ontwikkeling doorgemaakt en zien het er steeds stabieler uit, een moeilijk te kloppen ploeg. Ze zitten in een positieve fase. Met Haller en Barazite heeft Utrecht spelers met extra kwaliteiten. Ayoub is een aantrekkelijke speler en Ramselaar een talent dat zich goed ontwikkelt. In de laatste linie zijn ze heel degelijk, het is goed op elkaar afgestemd”, vertelt hij tevreden.

 

Robbert Schilder is voor zondag nog een twijfelgeval, Jeroen van der Lely en Jari Oosterwijk keren wel weer terug in de selectie. Verder zijn er geen mutaties. Sonny Stevens werkt aan zijn comeback. Torgeir Børven en Giorgos Katsiskas zijn langer uit de roulatie, een terugkeer van hun is de komende tijd nog niet aan de orde.

 

6 Reacties

6 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Hanny Smelt
  Hanny Smelt
  Hanny Smelt
  30 January 2016

  Ik,hoop van wel dat ze winnen morgen zou,supper Zijn

 • Niky Visser
  Niky Visser
  Niky Visser
  29 January 2016

  met de mannen op het veld en het volk op de tribune gaan we er met zijn alle voor twente come on