Van Leeuwen nog niet klaar op de transfermarkt

Van Leeuwen nog niet klaar op de transfermarkt

  • Bron: TC Tubantia
  • Vrijdag 29 Januari 11:21
  • Job
  • Bekeken: 3104
  • 0 Reacties

FC Twente heeft nog een relatief rustige transferperiode achter de rug. De Tukkers lieten Tapia en Ntuli vertrekken en huurden Zakaria el Azzouzi en Stefan Thesker. Hakim Ziyech, het paradepaardje van FC Twente, speelt nog altijd in het Twentse rood.

 

Leon ten Voorde schrijft over de Duitse aanwinst: "De linker centrale verdediger hoopt bij zijn oude club af te rekenen met het besmette verleden. Met René Hake treft hij tenminste wel een oude bekende. Want de oefenmeester haalde hem in de C-junioren weg bij Schalke '04. Twente is nou eenmaal niet in staat geld te betalen voor spelers en daarom aangewezen op spelers die om een of andere reden goedkoop weg mogen ergens." (Thesker had een akkefietje in Duitsland, red.)

 

Naast Thesker hoopt FC Twente voor zondag nog een of twee spelers te huren, mogelijk hebben het vertrek van Tapia en Ntuli genoeg salaris vrij gemaakt om een huursom te kunnen betalen. Leon ten Voorde laat wel weten dat de komst van Zivkovic van de baan is. Beide spelers waren relatief grootverdieners.  

 

 

 

 

 

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.