Nieuweling heeft klik met Ziyech: "Hoop dat hij blijft."

Nieuweling heeft klik met Ziyech: "Hoop dat hij blijft."

 • Bron: Tubantia
 • Donderdag 28 Januari 13:56
 • Job
 • Bekeken: 3618
 • 3 Reacties

Zakaria el Azzouzi maakte woensdagavond zijn basisdebuut bij FC Twente. De 19-jarige aanvaller speelde een prima wedstrijd en had zichzelf kunnen belonen met een treffer maar liet dat na. FC Twente verloor met 2-0 in Nijmegen.

 

"Ik stond een-op-een met de doelman maar schoot de bal tegen hem aan. Die had er echt in gemoeten." aldus de jonge aanvaller.

 

El Azzouzi blijft desondanks positief en vol vertrouwen: "Ik heb echt alle geloof in deze groep. We kunnen degradatie zeker voorkomen. We waren voetballend namelijk veel beter dan NEC." voegt de spits er aan toe.

 

Over zijn eerste dagen in Twente heeft de huurling niets te klagen: "Ik ben goed opgevangen, kreeg meteen een woning. Twente heeft er alles aan gedaan mij zo snel mogelijk thuis te laten voelen."

 

Afgelopen woensdag was ook de eerste keer dat El Azzouzi direct met Ziyech speelde, tijdens de trainingen werd de aanvaller bij de reserves ingedeeld. Maar toch was er meteen een soort 'klik' tussen de twee. "Het ging vanzelf, ik kan het niet eens omschrijven. Ik hoop dat Hakim blijft." besluit El Azzouzi.

3 Reacties

3 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Boy de Haan
  Boy de Haan
  Boy de Haan
  28 January 2016

  Mitchell Brinkman Hahaha, hoe is het mogelijk? 👍