Einde huwelijk tussen Tapia en FC Twente: "Doodzonde"

Einde huwelijk tussen Tapia en FC Twente: "Doodzonde"

 • Bron: Fox Sports
 • Dinsdag 26 Januari 21:35
 • Martijn
 • Bekeken: 2814
 • 2 Reacties

Renato Tapia vertrekt zo goed als zeker naar Feyenoord. De talentvolle middenvelder zal na de medische keuring morgen voor vier en half jaar tekenen in Rotterdam. Ted van Leeuwen reageerd op de overgang."Doodzonde? Ja, natuurlijk. Renato was een belangrijke speler voor ons", zegt technisch directeur Ted van Leeuwen in gesprek met FOX Sports. "Hij had ons in de toekomst zeker een hoop kunnen brengen, op allerlei gebieden. Maar het moet: we staan met de rug tegen de muur. We moeten transferopbrengsten gaan genereren."


Twente dient de eerste 4,8 miljoen aan transferinkomsten in een depot reserveren. Zo wordt gewaarborgd dat de club voldoende liquide middelen heeft om komende zomer de eerste huurafdracht van 2,5 miljoen voor het stadion aan de gemeente te kunnen te betalen. Dat was een van de voorwaarden van het reddingsplan om Twente financieel overeind te houden.

 

2 Reacties

2 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Martijn Ophuis
  Martijn Ophuis
  Martijn Ophuis
  27 January 2016

  Ben ik nou de enige die dit bijna een zegen vindt? Moet je kijken hoe hij erbij liep in het veld... Aanvallend redelijk, maar verzaakt in verdedigend opzicht met grote regelmaat. Hoeveel tegengoals zijn wel niet begonnen met zijn dom balverlies op het middenveld?

 • Evie Holtkamp
  Evie Holtkamp
  Evie Holtkamp
  27 January 2016

  Het zal allemaal wel ,maar ik kijk verder ,wie moeten ze de volgende jaren verkopen om de schulden te betalen,wat is mijn cluppie een hoop onrecht aan gedaan door een kloten bestuur,BAH BAH