"Ik begrijp niet wat ze met Tapia van Twente moeten"

"Ik begrijp niet wat ze met Tapia van Twente moeten"

  • Bron: AD
  • Maandag 25 Januari 17:47
  • Menno
  • Bekeken: 2060
  • 2 Reacties

In deze transferperiode blijft de kans bestaan dat Twente twee middenvelders kwijt raakt: Ziyech en Tapia. Laatstgenoemde staat bovenaan het lijstje bij Feyenoord, maar bij de onderhandelingen zorgen de gewilde geldbedragen niet tot een overeenkomst. 

Oud-speler bij Feyenoord Willem van Hanegem adviseert Tapia in Enschede te laten, helemaal nu de titelkansen bij Feyenoord naar vrijwel nul zijn geslonken. "Ik zou geen aankopen doen. Waarom zou je nu nog centen uitgeven? Kampioen kan je nu toch niet meer worden. Ik snap niet wat ze met die Tapia van Twente moeten. Ook met de huidige selectie moet je derde of vierde kunnen worden en de beker mee naar huis kunnen nemen."

Wel ziet Van Hanegem Ziyech als goede aankoop naar Feyenoord. "Ziyech zou een goede aanwinst zijn, maar dat heb ik al eerder geschreven. Maar je had hem voor de laatste twee wedstrijden moeten aantrekken. Nu is hij waarschijnlijk te duur geworden en denk ik niet dat hij nog naar Feyenoord wil. jammer", aldus Van Hanegem in het AD.

2 Reacties

2 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

  • Jan Frijters
    Jan Frijters
    Jan Frijters
    25 January 2016

    Wij begrijpen Feyemoord wel, is een echte topper, als ik Feyemoord was haalde ik alles uit de kast 😝😝😝