"Kijkend naar de spelers, heeft Twente geen slecht elftal"

"Kijkend naar de spelers, heeft Twente geen slecht elftal"

  • Bron:
  • Maandag 25 Januari 15:36
  • Menno
  • Bekeken: 1510
  • 0 Reacties

 Gisteren verloor FC Twente de uitwedstijd tegen PSV, maar kansen op resultaat lagen er zeker. Vooral verdedigend werden grote en onnodige fouten gemaakt, zag ook oud-trainer van FC Twente Co Adriaanse.

Adriaanse verwacht ook volgend seizoen FC Twente gewoon terug te zien in de Eredivisie, mits er wel wat dingen veranderen. "Als je aanvallend denkt, zet je drie mensen voorin. Maar Twente kan in dit geval, en zeker met zo'n stand tegen PSV, beter twee mensen bij de palen zetten. Dat was nu niet het geval. En de kleinste speler, Mokotjo, stond bij Moreno", aldus Adriaanse bij Studio Voetbal. 

Al met al geeft januari 2016 Twente wel hoop. De tweede seizoensheeft begonnen de Tukkers knap met een 4-0 overwinning op Derbyday tegen Heracles. En gisteren was Twente ook niet kansloos tegen de huidige landskampioen. "Als je kijkt naar de spelers, heeft Twente niet zo'n slecht elftal. Gutiérrez, Mokotjo, Ziyech en ook Cabral..die heeft bij Feyenoord heel veel goede wedstrijden gespeeld. Die Ede valt me ook reuze mee eigenlijk, hij is heel vaardig. Doorstoten naar plek 8 gaat niet lukken, maar ik zie ze nog wel uit de degradatiezone kruipen, besluit Adriaanse.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.