'Spel lijkt op de wagen te komen: clubs melden zich'

'Spel lijkt op de wagen te komen: clubs melden zich'

  • Bron: goal.com
  • Maandag 25 Januari 14:03
  • Job
  • Bekeken: 2350
  • 0 Reacties

FC Twente lijkt zich te kunnen opmaken voor een helse week. Waar de Tukkers zich na de zware uitwedstrijd in Eindhoven rustig lijken voor te bereiden voor een midweeks duel in Nijmegen, is het achter de schermen alles behalve rustig.

 

Hakim Ziyech en Renato Tapia worden veelal in verband gebracht met een uitgaande transfer. Voor eerstgenoemde zaten maar liefst veertig scouts op de tribune tijdens het thuisduel met Heracles Almelo en heeft de clubs dus voor het uitkiezen. Renato Tapia daarentegen staat voor een binnenlandse transfer naar Feyenoord. Echter is voor beide spelers nog geen officieel bod binnengekomen, aldus Ted van Leeuwen.

 

Goal meldde eerder al dat Sampdoria zich gemeld zou hebben bij FC Twente voor Hakim Ziyech, de Italiaanse subtopper zou de spelmaker willen huren met een optie-tot-koop. De kans dat FC Twente hiermee akkoord gaat lijkt echter heel erg klein, aangezien FC Twente dat geld nu niet kan herinvesteren. Vandaag meldt goal dat ook Fenerbahce zich wil versterken met Ziyech, trainer Pereira zou het bestuur hebben gevraagd de nummer tien van FC Twente binnen te halen.

 

Ook FC Twente zelf zit alles behalve stil. Vorige week werd huurling Michael Olaitan weggestuurd en werd de talentvolle aanvaller Zakaria el Azzouzi opgehaald bij Ajax. Vandaag kwam naar buiten dat FC Twente, naast Ogbeche, ook interesse zou hebben in Richairo Zivkovic. De Ajacied is op dit moment uitgeleend aan Willem II.

 

FC Twente wil naast een "ervaren spits" ook nog een verdediger aan de selectie toevoegen, de naam van Anderlecht-verdediger Bram Nuytinck werd hierbij genoemd. Het is echter onbekend hoe concreet de interesse is.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.