'Mogelijk meer dubieuze zaken bij FC Twente'

'Mogelijk meer dubieuze zaken bij FC Twente'

 • Bron: Tubantia
 • Dinsdag 19 Januari 20:50
 • Tom
 • Bekeken: 3172
 • 2 Reacties

Dat er duistere zaken rondom FC Twente zijn gebeurd valt niet te ontkennen, maar of alle zaken al boven zijn gekomen is nog onbekend. Volgens Ton Heerts, commissaris van de club zijn er “mogelijk handelingen verricht, die op zijn minst vraagtekens oproepen.”

 

Momenteel is er een onafhankelijk onderzoek gaande naar de zaken die rondom FC Twente worden gedaan. Er wordt onderzocht of (ex)bestuursleden handelingen hebben verricht die buiten hun functie lagen en waar ze niet voor bevoegd waren. De Doyen deal is hier een voorbeeld van, aangezien niemand hier van wist behalve de ex-voorzitters Van der Laan en Munsterman. Hierdoor kreeg een investerings maatschappij meer invloed over de club dan dat bij vele mensen bekend was.

 

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst afgelopen dinsdag vertelde commissaris Ton Heerts dat er misschien nog wel meer aan de hand kan zijn dan voorgenoemde zaken. Het zou, volgens andere bronnen binnen de club, gaan om nog meer zaken die verzwegen zijn voor de KNVB. Heerts en interim-directeur Onno Jacobs willen hier nog geen toelichting over geven, wat Heerts wel vertelde over deze geruchten: “We willen hierover absolute duidelijkheid. Om die reden onderzoeken we, in afstemming met de onderzoeker, de heer Knüppe, wat de exacte feiten zijn. Onno Jacobs heeft vanmiddag van het bestuur de opdracht geregen dit onderzoek vorm te geven. Zoals eerder aangegeven, is er dit bestuur alles aan gelegen schoon schip te maken.”

 

 

2 Reacties

2 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Gerrit Hilberink
  Gerrit Hilberink
  Gerrit Hilberink
  19 January 2016

  Ze zijn nu iig eerlijk. Beter dan dat de KNVB of wie dan ook er zelf over een jaar weer achter komen.. #foreverred

 • Charles Kremer
  Charles Kremer
  Charles Kremer
  19 January 2016

  Dit geintje heb je allen te danken aan munsterman. Met zijn kloten constructies.