Ten Voorde: ''Dit scenario moet voorkomen worden''

Ten Voorde: ''Dit scenario moet voorkomen worden''

  • Bron: TC Tubantia
  • Woensdag 13 Januari 12:10
  • Jeffrey
  • Bekeken: 2696
  • 0 Reacties

De tijd begint een beetje te dringen voor FC Twente. Deze vrijdag beginnen de Tukkers weer aan de competitie, maar versterking voor het elftal uit Enschede is er nog niet. Alles lijkt erop dat alles word tegengehouden doordat Hakim Ziyech nog niet is verkocht. Het kan zijn dat er minder vraag is naar Ziyech, maar het kan ook zijn dat de clubs wachten tot het laatste moment, maar dat zou nog wel eens voor grote problemen kunnen zorgen in Enschede.

 

Ted van Leeuwen zegt alles in de hand te hebben, maar als Ziyech pas 31 januari wordt verkocht, kunnen de spelers, wie Ted van Leeuwen op het oog heeft, al bij een nieuwe club spelen. Op die laatste dag van januari speelt FC Twente al de vierde wedstrijd van de nog zeventien wedstrijden.

 

De concurrentie is al wel druk bezig. Zo heeft De Graafschap zich al versterkt met Mark Diemers, die wordt gehuurd van FC Utrecht, Cambuur heeft er twee verdedigers bijgehaald en Roda JC heeft zich versterkt met vijf nieuwe spelers.

 

''Iedereen die FC Twente heeft gevolgd in de eerst seizoenshelft, weet dat het bestaan als eredivisieclub erg in gevaar loopt, vooral als er geen spits of verdediger wordt gehaald'', zegt Leon ten Voorde in de Tubantia. ''De gevolgen, zoals degradatie, kan niet worden overzien en dat moet de club zien te voorkomen.''

 

''Nergens is de financiële situatie zo slecht als bij FC Twente. Dat zal iedereen wel hebben meegekregen, die FC Twente volgt. Maar zolang er binnen de club zelf geen duidelijkheid is, blijft iedereen naar elkaar kijken en tikt de tijd gewoon door'', besluit Ten Voorde.

 

Ondertussen doet Ted van Leeuwen waar hij goed in is, ondanks dat hij onder vuur ligt bij sommige supporters, is hij bezig met het bespreken met de spelers wat ze willen.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.