Mihaylov: ''Het contact is nog niet officieel''

Mihaylov: ''Het contact is nog niet officieel''

  • Bron: twenteinsite.nl
  • Dinsdag 12 Januari 21:17
  • Jeffrey
  • Bekeken: 3298
  • 0 Reacties

Nicolai Mihaylov heeft maandag al laten weten dat hij wel garant staat voor een terugkeer naar Enschede. Eerder deze middag leek er al contact te zijn geweest tussen Mihaylov en FC Twente volgens het Bulgaarse Sportal, maar FC Twente blijkt er zelf helemaal niets van te weten. Mihaylov liet zich zelf ook weer horen in de media vandaag.

 

''Ik wil ten eerste iedereen bedanken voor de lieve en positieve reacties op social media'', begint de doelman op zijn eigen Facebookpagina. Het doet me veel verdriet om te zien hoe het met FC Twente gaat de afgelopen maanden.''

 

''Er zijn natuurlijk ook wel negatieve berichten gekomen, maar als FC Twenten mij echt heel hard nodig heeft, dan zullen de financiën echt geen rol spelen. Mijn tijd daar was geweldig en het is nog steeds mijn tweede thuis en ik hou van die club'', vervolgt de 27-jarige Mihaylov.

 

Tot een contract lijkt het de eerste tijd nog niet te komen in Enschede. ''Officieel hebben we geen contract, maar als FC Twente mij echt nodig heeft, dan ben ik er voor ze om ze weer terug te brengen waar ze horen'', sluit de Bulgaar mee af.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.