'Onno Jacobs nieuwe interim-directeur FC Twente'

'Onno Jacobs nieuwe interim-directeur FC Twente'

 • Bron: FC Twente
 • Maandag 11 Januari 10:31
 • Tom
 • Bekeken: 2928
 • 4 Reacties

Een nieuw gezicht is aanwezig in de directie van FC Twente. vanochtend is Onno Jacobs begonnen als interim-directeur voor de club.

 

Het aantrekken van Onno Jacobs heeft te maken met het nieuwe beleid van FC Twente dat zich richt op handhaving. Belangrijk hiervoor is de organisatie rondom de club, en het aanstellen van Onno Jacobs zal moeten leiden tot meer rust in de organisatorische sfeer. Jacobs is een bekende in de voetballerij en heeft zich al eerder bewezen (financieel directeur van 2005 tot 2011 bij Feyenoord). Zelf was Jacobs zeer duidelijk over zijn samenwerking met FC Twente. “De situatie waarin FC Twente zich bevindt vraagt om veel inzet van iedereen binnen de club. Dat ik daaraan een bijdrage mag leveren beschouw ik als een grote opgave. Voor mij zijn behoud licentie en het voorkomen van degradatie essentieel en ik wil me ook inzetten voor een goede organisatie van FC Twente in de toekomst.”

 

Ook oude gezichten keren terug. Financieel directeur Gerard van den Belt gaat weer aan het werk en zal samen met de heer Jacobs proberen de club weer gezond te maken. 

 

Een van de belangrijkste taken waar Van den Belt en Jacobs mee bezig gaan is het voldoen van de voorwaarden die de gemeente Enschede heeft gesteld voor de garantstelling. Ook is het onderzoek rondom de gang van zaken bij FC Twente begonnen. 

 

Wat de club wel laat weten is dat er nog veel werk aan de winkel is, maar de eerste plannen zijn gemaakt en ook de eerste stappen zijn hiermee gezet. Samen met de supporters en sponsors moet het gaan lukken.

4 Reacties

4 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Inge Cuppers
  Inge Cuppers
  Inge Cuppers
  11 January 2016

  Ellen Bouwmeester Mark Verbunt

 • Bas Bevers
  Bas Bevers
  Bas Bevers
  11 January 2016

  Ging het in de tijd dat hij bij feyenoord zat financieel niet bijzonder slecht met die club?

 • Appie Tijman
  Appie Tijman
  Appie Tijman
  11 January 2016

  welkom meneer Onno Jacobs en hoop dat u er samen met van de Beld weer voor wat lucht kunt zorgen een trotse tukker

 • Jeroen Eektimmerman
  Jeroen Eektimmerman
  Jeroen Eektimmerman
  11 January 2016

  Hmmm is dit zodat t verkopen van spelers naar Feijenoord makkelijker en goedkoper gaat ?!