Ted van Leeuwen wil kopjes dezelfde kant op: "Laat dit een signaal zijn"

Ted van Leeuwen wil kopjes dezelfde kant op: "Laat dit een signaal zijn"

 • Bron: FC Twente
 • Maandag 04 Januari 16:42
 • Martijn
 • Bekeken: 4136
 • 6 Reacties

Ted van Leeuwen heeft besloten de aanvoerdersband van Hakim Ziyech af te pakken. De technisch directeur kan het interview van de Marokkaans international niet goedkeuren en heeft na een persoonlijk gesprek met Ziyech deze keuze gemaakt. Felipe Gutierrez neemt de band van Ziyech over.

 

“Ik heb besloten om Hakim het aanvoerderschap van FC Twente te ontnemen naar aanleiding van het interview dat hij zaterdag in De Volkskrant heeft gegeven. Met zijn kritiek op alles en iedereen binnen FC Twente is hij een stap te ver gegaan. Laat dit een signaal zijn”, aldus de technisch directeur op de officiële website van FC Twente.

 

“Als groep moeten we een geheel vormen, met maar één doel en dat is degradatie ontlopen. Daarvoor is een positieve bijdrage van iedereen gewenst. De aanzet van de herstart is deze week begonnen op het trainingskamp, waarbij iedereen er van doordrongen moet zijn dat we alleen maar als team succes kunnen bereiken”, besluit hij.

 

Daarnaast is te lezen dat er is besloten om Kamohelo Mokotjo, Nick Marsman, Bruno Uvini en Robbert Schilder co-captains te maken. ”

6 Reacties

6 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Esmond Hoevenberg
  Esmond Hoevenberg
  Esmond Hoevenberg
  04 January 2016

  Dit is toch precies wat ziyech wilde bereiken om een breuk te forseren? Ik zou hem voorzitter maken 😂

 • Koen Pampiermole
  Koen Pampiermole
  Koen Pampiermole
  04 January 2016

  Robbert schilder zou op dit moment beste optie zijn