FC Twente zeer dankbaar voor inzet gemeente: "Er is nu toekomst"

FC Twente zeer dankbaar voor inzet gemeente: "Er is nu toekomst"

  • Bron: FC Twente
  • Vrijdag 18 December 20:43
  • Martijn
  • Bekeken: 2584
  • 0 Reacties

FC Twente kreeg tijdens de wedstrijd FC Twente - Vitesse het goede nieuws te horen van de gemeenteraad. Door de garantstelling van 32 miljoen euro is FC Twente gered door de gemeente. FC Twente komt op haar website met een zeer dankbare reactie.


“Wij hebben grote waardering voor de politieke moed van de gemeenteraad van Enschede. Wij realiseren ons dat dit een grote morele verantwoordelijkheid aan onze kant schept. Als bestuur, en als organisatie, zullen wij er alles aan doen om het in ons gestelde vertrouwen niet te beschamen. Wij voelen het als ons morele plicht om er alles aan te doen om van FC Twente in alle opzichten weer een normale club te maken”, is te lezen op de officiële website van FC Twente.


“Dit besluit betekent dat er een toekomst is voor FC Twente en dat ook de gemeenteraad de sterke verbindende betekenis voor de stad en de regio herkent en erkent. Wij willen op deze plaats onze grote waardering en respect uitspreken voor het college van B&W, en meer in het bijzonder voor wethouder Eelco Eerenberg en zijn team. Zij hebben zich met een geweldige inzet en met grote kennis en kunde ingezet om FC Twente voor de stad en de regio te behouden. De club is hen hiervoor zeer dankbaar”, aldus de reactie van FC Twente op de website.

 

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.