Munsterman in de Speld: "Sinds ik weg ben gaat het rampzalig met FC Twente"

Munsterman in de Speld: "Sinds ik weg ben gaat het rampzalig met FC Twente"

  • Bron: De Speld
  • Woensdag 16 December 16:57
  • Martijn
  • Bekeken: 6624
  • 8 Reacties

Voor het eerst sinds zijn veelbesproken vertrek heeft Joop Munsterman, oud-voorzitter van FC Twente, zich openlijk uitgelaten over de chaos bij de Enschedese voetbalclub. Munsterman hekelt de wijze waarop zijn meesterwerk te gronde is gericht: “Enorm pijnlijk om te zien hoe ze zijn afgegleden.”

 

Tekst: www.speld.nl

 

“Sinds mijn vertrek verkeert FC Twente continu in zwaar weer”, zegt Munsterman hoofdschuddend. “De club hangt nu alwéér puntenaftrek en een geldboete boven het hoofd. Tot overmaat van ramp is de proflicentie voorwaardelijk ingetrokken. Toen ik de club nog onder mijn vleugels had, was er geld zat en stond de proflicentie geen moment ter discussie.”

 

Naar wedstrijden gaat Munsterman nog wel, maar het kost hem steeds meer moeite. “In mijn tijd speelden we hier Champions League-wedstrijden. Toen kwamen Internazionale en Tottenham Hotspur op bezoek. Nu vecht de club tegen degradatie.”

 

De oud-voorzitter zegt er een hard hoofd in te hebben dat Twente zich de komende jaren gaat plaatsen voor Europees voetbal. “Ik vraag me af hoe de beleidsbepalers die hiervoor verantwoordelijk zijn zichzelf nog durven aankijken in de spiegel.”

 

Let op: Deze tekst komt van de Speld en is dus satire. www.speld.nl

 

 

8 Reacties

8 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

  • Eelco te Molder
    Eelco te Molder
    Eelco te Molder
    16 December 2015

    hahahaha Ruben Smit Marc Snuverink Patrick Bult Martijn te RietRick BaveldBart BaveldPim TheusinkBjorn HeitbrinkRené PeereboomPeter VosLeon Gonning

  • Dennis Van Beek
    Dennis Van Beek
    Dennis Van Beek
    16 December 2015

    Tijd om.hem een op te zoeken even duidelijk maken dat die heel fout is geweest

  • Luuk Doeve
    Luuk Doeve
    Luuk Doeve
    16 December 2015

    Nee jij hebt het Rampzalig achter gelaten Kneus

  • Eddie Kimmels
    Eddie Kimmels
    Eddie Kimmels
    16 December 2015

    Hij heeft het zinkende schip verlaten via de achterdeur. Aldo en die bilnaad wisten dondersgoed dat het helemaal fout zou gaan. Wordt tijd dat er bij die twee aangeklopt wordt.

  • Barry Stoelhorst
    Barry Stoelhorst
    Barry Stoelhorst
    16 December 2015

    je bent een schooier eerste klas vuile rat. Je hebt Twente groot gemaakt en daarna toen je zag dat het niet verder kon als dit heb je ze ten gronde gericht. Wees een vent en neem samen met die vd laan de schuld en doe daar iets mee, betalen bijvoorbeeld..