FC Twente: "Dit willen wij als club nooit meer meemaken"

FC Twente: "Dit willen wij als club nooit meer meemaken"

 • Bron: RTV Oost
 • Dinsdag 15 December 17:34
 • Martijn
 • Bekeken: 2174
 • 3 Reacties

FC Twente heeft via RTV Oost gereageerd op de straf van de licentiecommissie van de KNVB. FC Twente mag 3 jaar geen Europees voetbal spelen, daarnaast wordt de licentie voorwaardelijk ingetrokken en moet de club een boete betalen van 45.250 euro.

 

"Wij respecteren het oordeel van de licentiecommissie en aanvaarden de opgelegde sancties. Wij tekenen dus geen beroep aan. Dat laat onverlet dat deze sancties een grote impact hebben. De kern van onze club, het voetbal, wordt er hard door geraakt. Wij zullen de komende seizoenen hoe dan ook niet mogen deelnemen aan Europees voetbal. Dat doet pijn. Niet alleen bij spelers en staf, maar ook bij onze supporters, sponsors, medewerkers, vrijwilligers en alle anderen die met hart en ziel achter FC Twente staan”, is de reactie van FC Twente op rtvoost.nl

 

"Op dit moment wordt een breed scala aan interne financiële en organisatorische beheer maatregelen genomen. Het mag duidelijk zijn dat wij alles in het werk stellen om nooit meer in een dergelijke situatie terecht te komen. Dit willen wij als club nooit meer meemaken”, is de duidelijke taal.

 

“We zijn nu aangeslagen, maar wij roepen iedereen die FC Twente een warm hart toedraagt op om de club te blijven steunen en er met elkaar voor te zorgen dat iedereen straks weer trots is op ons FC Twente”, besluit de club.

 

3 Reacties

3 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Hendry Dekker
  Hendry Dekker
  Hendry Dekker
  15 December 2015

  Ze hebben goede dingen gedaan , maar tevens deze club kapot gemaakt dank je wel .zorg nu ook maar dat fc Twente gezond word en pomp ermaar miljoenen in .

 • Arno Turksma
  Arno Turksma
  Arno Turksma
  15 December 2015

  Sleep ze maar voor de rechter. Zij zijn verantwoordelijk wat er met de club is gebeurd. Ben benieuwd wat de heren Trebbe, Ten Hag en Winter hiermee te maken hebben. Laten ze dat ook eens gaan uitzoeken!

 • MJ Van Dam
  MJ Van Dam
  MJ Van Dam
  15 December 2015

  like ook als je vindt dat dit ook eens bij andere clubs moet gebeuren...... ajax wel eens onderzocht???