Hakim Ziyech: ''Het publiek heeft de hele wedstrijd achter ons gestaan''

Hakim Ziyech: ''Het publiek heeft de hele wedstrijd achter ons gestaan''

  • Bron: FC Twente, Fox sports
  • Zondag 13 December 18:54
  • jari
  • Bekeken: 2490
  • 0 Reacties

Zaterdagavond won FC Twente in eigen huis van De Graafschap met 2-1. Hakim Ziyech was de man die de FC Twente supporters kon laten juichen.

 

FC Twente kwam al na een half uur speler met een man minder te staan, doordat scheidsrechter Ed Janssen besloot Nick Marsman van het veld te sturen. Het team van trainer René Hake keek tegen een 0-1 achterstand aan, nadat de gegeven strafschop via een rebound benut werd. Achteraf blijkt de beslissing onterecht. Al snel maakte Joachim Andersen de gelijkmaker.

 

Het geplaagd FC Twente moest dus alle zeilen bijzetten om nog iets aan de wedstrijd over te houden. Matchwinner Hakim Ziyech was wederom ontzetten belangrijk voor het team door in blessuretijd alsnog de drie punten binnen te halen. ''Zo winnen voelt extra lekker’’, vertelt Ziyech. Door een geweldige pass van Felipe Gutierrez werd Ziyech richting doel gestuurd. ''Op het moment dat ik de bal kreeg, wist ik het al. Ik kreeg een prachtige bal van Gutierrez en nam hem net iets verkeerd mee, maar hij lag goed’’, beschrijft de matchwinner zijn winnende goal. Dan is het niet nadenken, maar schieten’’.

 

Hij geeft de fans complimenten voor de steun dat het heeft gegeven. ''Het publiek heeft de hele wedstrijd achter ons gestaan Dat heeft de man minder wel een beetje vervangen. De wedstrijd in de een-na-laatste minuut winnen is prachtig. We zijn echt tot het gaatje gegaan en hebben met zijn allen ontzettend geknokt voor de overwinning’’, aldus de matchwinner.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.