''Ik had Janssen anders wel bij de strot willen pakken''

''Ik had Janssen anders wel bij de strot willen pakken''

 • Bron: De Telegraaf
 • Zondag 13 December 17:51
 • jari
 • Bekeken: 2610
 • 2 Reacties

FC Twente trainer René Hake was duidelijk niet tevreden met de genomen beslissing van scheidsrechter Ed Janssen. De scheids gaf keeper Nick Marsman na een half uur spelen een rode kaart. Het gevolg: penalty en een achterstand van 0-1.

 

De graafschap speler Nathan Kabasele ging op het doel af en werd volgens Ed Janssen geraakt door de uitkomende Nick Marsman. Achteraf is te zien dat de keeper Kabasele niet raakt en de strafschop dus onterecht gegeven is.

 

Niet alleen de supporters, die de scheidsrechter vervolgens trakteerde op spreekkoren, maar ook trainer Hake was ontevreden. ''Ik heb Janssen in de rust gezegd dat hij moest komen staan om de beelden te bekijken. Uiteindelijk heeft hij ook aangegeven dat het onterecht was’’, aldus Hake tegenover Fox Sports.

 

Vrij snel na de 0-1 wist FC Twente door een goal van Andersen gelijk te maken. De Grolsch Veste trilde op zijn grondveste toen Hakim Ziyech de 2-1 wist te maken in blessuretijd. Door de overwinning slaat FC Twente een gat met hekkensluiter De Graafschap.

2 Reacties

2 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Ingrid Dijk-Hopster
  Ingrid Dijk-Hopster
  Ingrid Dijk-Hopster
  13 December 2015

  Echt super om te zien hoe hard ze er voor vochten, ga zo door, volgende week weer 3 punten deze kant op