''Gezien onze positie op de ranglijst zal er druk op het duel staan''

''Gezien onze positie op de ranglijst zal er druk op het duel staan''

  • Bron: FC Twente
  • Zaterdag 12 December 13:49
  • jari
  • Bekeken: 1690
  • 0 Reacties

Vanavond treedt FC Twente in eigen huis aan tegen hekkensluiter De Graafschap. Het verschil tussen de teams bedraagt vijf punten. Het duel is voor beide clubs cruciaal.

 

Trainer René Hake verwacht een gretig De Graafschap. ''Zij willen dichter bij ons komen op de ranglijst, het spreekt voor zich dat zij daar vol voor gaan. Met veel strijd, daar staat de ploeg bekend om.’’Hake vindt vooral Cas Peters een gevaarlijke speler en daar moet FC Twente goed op voorbereid zijn.

 

Omdat beide teams niet ver van elkaar staan op de ranglijst, is het voor de clubs een uiterst belangrijke wedstrijd. “Wij moeten de afstand op de ranglijst groter maken, dat zal niet makkelijk worden. Het is aan ons om met de steun van het publiek De Graafschap achteruit te duwen en de wedstrijd naar ons toe trekken.” 

 

FC Twente speelt vanavond in de Grolsch Veste zijn laatste thuiswedstrijd voordat de winterstop begint. Volgende week speelt FC Twente nog een uitwedstrijd bij Vitesse. “Gezien onze positie op de ranglijst zal er druk op het duel staan, dat is logisch’’, aldus de trainer.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.