FC Twente verantwoordt zich tegenover KNVB

FC Twente verantwoordt zich tegenover KNVB

  • Bron: Algemeen Dagblad
  • Woensdag 09 December 20:09
  • Tom
  • Bekeken: 2944
  • 0 Reacties

De KNVB stelde FC Twente een deadline om antwoord te geven op de vragen over de Doyen-contracten, en FC Twente hield zich eraan. Vandaag beantwoordde de club alle vragen van de Nederlandse voetbalbond over de vermeende contract verwisseling.

 

De club heeft echter nergens vermeldt welke vragen er zijn beantwoord en welke antwoorden zijn gegeven. Wel schrijft de club op haar site dat 'al het mogelijke is gedaan om de beschikbare informatie te verkrijgen'. Of de KNVB tevreden is met de gegeven antwoorden is nog maar de vraag, maar daar is nu wel het wachten op. 'Het is nu aan de licentiecommissie om tot een oordeel te komen.' meldt de club.

 

Een derde document dat is vrijgegeven over het afkopen van de Doyen groep voor 3,3 miljoen euro is niet opgenomen in dit onderzoek van de licentiecommissie. Of er nog een onderzoek naar dit document komt is nog altijd onbekend.

 

Wel moet de club zich nog verantwoorden bij de gemeente, maar, zoals de club meldt: 'Twente werkt nu met grote inzet aan het verstrekken van verdere gegevens en informatie aan de gemeente Enschede.' 

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.