Streppel: ''Het blijft een genot om hier te mogen spelen''

Streppel: ''Het blijft een genot om hier te mogen spelen''

  • Bron: FCTtoday.nl
  • Dinsdag 01 December 20:21
  • jari
  • Bekeken: 2864
  • 0 Reacties

Zaterdagavond na afloop van de 1-3 nederlaag, hielden Jurgen Streppel en René Hake een korte persconferentie.

 

''We verwachtte een gebrand FC Twente, zeker na de training van gisteren’’, begint Streppel. ''We konden makkelijk voetballen. Lucas Andersen was vandaag geweldig, voor rust misschien wel sensationeel goed. FC Twente kwam niet tot uitgespeelde kansen in de tweede helft’’, zegt de trainer van Willem II op de persconferentie waar FCTtoday.nl aanwezig was.

 

''Er stond veel spanning en druk op deze wedstrijd. We zijn blij met de drie punten. Wij kunnen tegen iedereen punten pakken. De wedstrijd is heerlijk voor ons en kunnen nu naar boven kijken. Ik hoop dat alles hier op de rit komt, want het is een genot hier te mogen spelen’’, besluit Jurgen Streppel. 

 

René Hake feliciteerde Willem II met de overwinning en vond het een verdiende overwinning voor de Tilburgers. ''Het kon makkelijker voetballen dan FC Twente. We kwamen goed terug met 1-2, Lucas Andersen kon goed door de verdediging heen komen. Er werd door ons niet goed druk gezet. Willem II werd niet goed genoeg teruggedrongen. Het is niet gelukt om terug in de wedstrijd te komen. Het is een pijnlijke afsluiting van roerige week’’. René Hake complimenteert de supporters voor de sfeer en de actie die vooraf ging aan de wedstrijd. ''Toch moeten we er voor blijven gaan. Je ziet de prachtige sfeeractie voorafgaand aan de wedstrijd en je merkt hoe de supporters achter de ploeg blijven staan. Dat is een extra stimulans om door te blijven werken. Hard blijven werken en positief blijven is de enige manier om hier uit te komen’’, besluit Hake.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.