Wagenaar: "Iedereen hoopt op Dik Wessels"

Wagenaar: "Iedereen hoopt op Dik Wessels"

 • Bron: FC Afkicken
 • Maandag 30 November 22:44
 • Martijn
 • Bekeken: 3680
 • 3 Reacties

Vandaag was eindelijk de dag van het goede nieuws voor FC Twente. Na de zeperd tegen Willem II was er maandag positieve berichtgeving omtrent de garantstelling van de gemeente voor FC Twente. Fardau Wagenaar was in gesprek met FC Afkicken en legt de situatie uit.

 

“Vandaag eindelijk goed nieuws. De gemeente doet een garantstelling van 32 miljoen, waardoor de club een lening kan aangaan bij een bank van maximaal 32 miljoen euro. Door deze garantstelling is er meteen 10 miljoen minder schuld”, vertelt ze in de uitzending.

 

Dik Wessels: 

Naast de situatie tussen de gemeente en FC Twente kwam er nog een ander misschien positief nieuwtje naar buiten. “Wat altijd in deze situatie gebeurd is dat de naam van Dik Wessels wordt genoemd. Maar goed die arme man wordt altijd als er geld nodig is opgeroepen”, vertelt ze.

 

Er is echter nog geen contact geweest. “Op dit moment is daar nog geen sprake van. Echter wat Dik in zijn huiskamer bespreekt ben ik niet van op de hoogte. Iedereen hoopt op Dik Wessels”, besluit de journalist van TC Tubantia.

 

3 Reacties

3 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Jos Nijland
  Jos Nijland
  Jos Nijland
  01 December 2015

  Iedereen kijkt naar meneer Wessels, maar zou het ons als club niet sieren, wanneer iedereen een steentje bijdraagt naar draagkracht. Voor de een zal dat max 10 euro zijn, voor de ander een paar miljoen. Dan is het echt de club van ons en dragen we samen de verantwoording.

 • Karin van Veen
  Karin van Veen
  Karin van Veen
  30 November 2015

  Als ik drie miljard had wist ik het ook wel!