Ziyech aan het woord: 'Ik ben niet kwaad geweest. Wel teleurgesteld.'

Ziyech aan het woord: 'Ik ben niet kwaad geweest. Wel teleurgesteld.'

 • Bron: ELF Voetbal
 • Donderdag 26 November 13:33
 • Tom
 • Bekeken: 3780
 • 4 Reacties

Veel interesse was er voor hem, Hakim Ziyech, met Feyenoord als voornaamste kandidaat. Uiteindelijk heeft de speler er voor gekozen om bij FC Twente te blijven, hopend dat de club hem zou kunnen helpen verder te groeien. Nu staan de zaken anders.

 

In een interview met Elf Voetbal vertelt Ziyech openhartig over zijn keuze die hij in de zomer vorig jaar gemaakt heeft en de gevolgen er van. "Ik las en hoorde vanaf dat moment overal dat ik een verkeerde keus gemaakt zou hebben door niet voor Feyenoord te kiezen. Maar kijk naar Bilal Basacikoglu. Die ging wel van sc Heerenveen naar Feyenoord en we weten allemaal dat het hem sportief niet voor de wind gegaan is. Wellicht was mij dat in De Kuip ook overkomen." analyseert de speler. 

 

Een belangrijke factor in zijn keuze was trainer Alfred Schreuder. "Hij was er op dat moment ook nog overtuigd dat FC Twente er als club goed voorstond. Ook hij had gekozen voor de uitdaging om in De Grolsch Veste de strijd aan te gaan met de traditionele top drie. In de gesprekken die mijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli met voorzitter Joop Munsterman voerde, werd die ambitie ook voorgespiegeld."

 

Maar zoals afgelopen tijd wel vaker gebleken was niet alles zoals het verteld werd. "De verbazing was dan ook groot toen nog geen half jaar later de werkelijke situatie naar buiten sijpelde. Het bleek een financiële chaos te zijn bij de club... Ik ben niet kwaad geweest. Wel teleurgesteld. Als verhalen op leugens blijken te berusten, is dat pijnlijk."  

4 Reacties

4 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Jack Nijboer
  Jack Nijboer
  Jack Nijboer
  26 November 2015

  Vergeet 1 ding niet de supporters zijn altijd achter jullie blijven staan en zeker in de moeilijke tijden. En laat nu te beginnen met zaterdag tegen Willem 2 dat jullie spelers dit ook waarderen. Zo zullen we samen de klus klaren. Nu vooruit kijken.

 • Rob Peters
  Rob Peters
  Rob Peters
  26 November 2015

  Wij zijn ook teleurgesteld in jou zoveel laat ie ook niet zien te wandelen over het veld

 • Gerrit Nieuwenhuis
  Gerrit Nieuwenhuis
  Gerrit Nieuwenhuis
  26 November 2015

  Laat je voeten spreken en ga er voor probeer het team is op sleeptouw te nemen.