Verklaring FC Twente: "Zitten in de moeilijkste fase van ons bestaan"

Verklaring FC Twente: "Zitten in de moeilijkste fase van ons bestaan"

  • Bron: FC Twente
  • Woensdag 25 November 17:39
  • Martijn
  • Bekeken: 2614
  • 0 Reacties

Alle ellende leek na vorig seizoen voorbij bij FC Twente maar sinds gisteren is het weer alles behalve rustig in Enschede. De Tukker krijgen klap na klap te verwerken door de gelekte Doyen deal, het aftreden van voorzitter Aldo van der Laan en de belabberde 15de plek in de Eredivisie.

 

FC Twente geeft op haar website een verklaring.

 

“FC Twente bevindt zich in de moeilijkste fase van haar 50-jarig bestaan. Het is duidelijk dat er heel veel nodig is om de toekomst van de club zeker te stellen. Daarom zijn er vanaf begin dit jaar en afgelopen zomer enorme stappen gezet om de club financieel en organisatorisch weer gezond te krijgen. Daar gaan we onverminderd mee verder. We liggen volledig op schema met het Plan van Aanpak zoals dat afgelopen zomer is goedgekeurd door de KNVB. Onderdeel van dat Plan van Aanpak zijn nieuwe financiële afspraken met partijen die leningen hebben verstrekt aan FC Twente”, vertelt Gerald van de Belt op FCTwente.nl

 

“Die stappen konden echter niet voorkomen dat we nu opnieuw qua vertrouwen in zwaar weer zijn komen te verkeren. Het bestuur is onaangenaam verrast door de gisteren opgedoken documenten en is nu drukdoende om de KNVB zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. In dat kader heeft het bestuur Doyen gevraagd alle relevante informatie te delen met FC Twente. Naar verwachting kunnen we eind deze week meer informatie geven”, aldus de bestuurder.

 

Naast de informatie geeft de financieel directeur nog een compliment aan de supporters verenigingen. “Tot slot, het bestuur is positief geraakt door de oproep tot steun van de supporters verenigingen, waaronder Vak-P en De Vriendenkring. De oproep om massaal naar FC Twente-Willem II te komen aanstaande zaterdag kunnen we alleen maar onderschrijven. Het bevestigt ons beeld dat heel veel mensen FC Twente steunen”, besluit hij.

 

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.