El Ahmadi baalt: "Zo zonde hoe het sportief en financieel gezien met de club gaat"

El Ahmadi baalt: "Zo zonde hoe het sportief en financieel gezien met de club gaat"

  • Bron: De Telegraaf
  • Maandag 23 November 12:24
  • Martijn
  • Bekeken: 1454
  • 0 Reacties

FC Twente verloor zondagmiddag kansloos van Feyenoord. Bij de Feyenoorders stond oud FC Twente speler El Ahmadi in de basis. Hij baalt van de situatie bij de Tukkers.

 

“Ach, geschrokken.. Ik weet in wat voor situatie deze jongens zitten en hoe de club ervoor staat. Ze proberen er het beste van te maken. Maar het elftal is onervaren en dat kan je in sommige wedstrijden de kop kosten. Het is zo zonde om te zien hoe het sportief en financieel gezien met de club gaat”, vertelt hij tegenover de Telegraaf.

 

“Ze moeten talenten gebruiken, blijven zoeken en hard werken. Er lopen tussen de mensen die er nu nog wél zitten krachten die er wel degelijk verstand van hebben en weten wat ze moeten doen. Bovendien is met de achterban die de club heeft, er altijd steun uit de regio. De fans van FC Twente zijn echt fantastisch. Die houden de club ook overeind”, zijn de mooie woorden van de ex-speler.

 

“Op dit moment heeft FC Twente zo’n jong team. Je kan het de huidige spelers allemaal niet kwalijk nemen. Er staat nog wel een goed middenveld, maar wij wisten dat we er meteen bovenop moesten klappen. Geen ruimte geven, was het devies. Wij hebben ook de spelers die dat goed kunnen. Daar was het resultaat naar. Na twintig minuten wist ik al dat we deze wedstrijd gingen winnen”, besluit hij

 

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.