Rene Hake blikt vooruit: "We kunnen onze borst flink nat maken voor zondag"

Rene Hake blikt vooruit: "We kunnen onze borst flink nat maken voor zondag"

  • Bron: RTV Oost
  • Vrijdag 20 November 16:28
  • Michel
  • Bekeken: 2218
  • 0 Reacties

Zondagmiddag speelt FC Twente om 14.30 uur de uitwedstrijd tegen Feyenoord. Gezien het grote verschil op de ranglijst zal het een zware klus worden voor de ploeg uit Enschede. Rene Hake blikt, in gesprek met RTV Oost, alvast vooruit op het treffen met de ploeg uit Rotterdam.

“Dit zijn voor iedere voetballer en trainer heel mooie wedstrijden om in zo’n sfeer en zo’n stadion te spelen. Feyenoord is een zware tegenstander voor ons, we kunnen onze borst flink nat maken voor zondag, maar we gaan er naar toe om een maximaal resultaat te halen”, is de trainer duidelijk.

“Ik denk dat een bruisende Grolsch Veste ook wel wat doet met spelers, op een goede manier. Dus zo moeten ze De Kuip ook beleven”, meent hij. De tegenstander is de afgelopen dagen uitvoerig besproken, maar dankzij de vele blessuregevallen zal het strijdplan toch enigszins moeten worden aangepast. “Wij hebben Feyenoord deze week al besproken en nadrukkelijk gezien waar hun kracht ligt, maar ook waar hun zwakte ligt. Op basis daarvan wil je een elftal het veld insturen om een resultaat te halen, maar we moeten eerst nog wat puzzeltjes oplossen”, besluit Hake.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.