Van Leeuwen: ''We zitten in de bekende hoek waar de klappen vallen''

Van Leeuwen: ''We zitten in de bekende hoek waar de klappen vallen''

 • Bron: Voetbal International
 • Vrijdag 13 November 15:13
 • jari
 • Bekeken: 2626
 • 4 Reacties

FC Twente staat momenteel met negen punten op een teleurstellende vijftiende plaats. Het verschil met nummer zestien betreft maar twee punten. FC Twente bevindt zich dan ook in gevarenzone. Ted van Leeuwen sprak met Voetbal International over de huidige situatie.

 

''Het is geen tactisch iets en de spelers gooien er ook niet met de pet naar’’, begint van Leeuwen. ''Iedereen met routine is geblesseerd. We missen ervaring en het gebrek daaraan kun je niemand kwalijk nemen’’, vervolgt Ted van Leeuwen.

 

Daarnaast staat er voor de ploeg uit Enschede een zwaar programma te wachten. Volgende week reist de ploeg van trainer René Hake af naar Rotterdam om in de kuip tegen Feyenoord aan te treden. De week erop wacht in eigen huis Willem II. De Tilburgers vinden zichzelf terug op plaats zestien en zijn op dit moment dus een groot concurrent voor         FC Twente. ''We zitten in de bekende hoek waar de klappen vallen. Alles zit momenteel tegen. Het vertrouwen van de spelers is broos, wij moeten het mentale tij keren en de jongens opbeuren’’, vertelt van Leeuwen.

 

Naast Ted van Leeuwen sprak ook oud-Twente speler Peter Wisgerhof over de situatie waarin FC Twente zich bevindt. Volgens hem wordt het voor FC Twente erg lastig. ''Het zal heel moeilijk worden om een ommekeer te realiseren. Er is geen balans in de ploeg, er is van alles mis’’, aldus de oud verdediger.

4 Reacties
 • ?>

4 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Maarten Nijkamp
  Maarten Nijkamp
  Maarten Nijkamp
  13 November 2015

  In het verleden hadden we een slechte seizoens helft en een goede dus als ze terug willen komen in de strijd wordt het nodig tijd voor die goede seizoens helft

 • Freddy Gerrits
  Freddy Gerrits
  Freddy Gerrits
  13 November 2015

  Was hij niet verantwoordelijk voor de laatste inkopen. ....