Grolsch komt met Trotsch-sjaal

Grolsch komt met Trotsch-sjaal

  • Bron: Grolsch
  • Dinsdag 10 November 21:02
  • Tom
  • Bekeken: 3954
  • 0 Reacties

Grolsch, de naamgever van het stadion van FC Twente, komt met een nieuw FC Twente product op de markt: De Trotsch-sjaal.

 

De bierbrouwer toont de sjaal op haar website met de volgende boodschap: 

 

"Vanaf vandaag kunnen supporters van FC Twente hun ‘Trotsch’ tonen en hiermee aan de rest van Nederland laten zien dat ze achter hun club staan, in goede en minder goede tijden. Bierbrouwer Grolsch komt namelijk met een unieke supporterssjaal, waarbij meteen duidelijk is dat FC Twente, trots en Grolsch bij elkaar horen. Deze Trotsch-sjaal wordt op de markt gebracht ter ere van het jubileumjaar van zowel FC Twente als Grolsch. Samen met alle supporters hoopt Grolsch op deze manier FC Twente te kunnen aanmoedigen bij de komende wedstrijden. De selectie van FC Twente kreeg afgelopen week de supporterssjaal als eerste overhandigd. 

De FC Twente supporterssjaal is vanaf vandaag gratis te verkrijgen bij aankoop van een krat Grolsch beugels of Grolsch pijpjes bij diverse supermarkten in Oost-Nederland, het voornaamste supportersgebied van  FC Twente. Het is een absoluut collector’s item. De sjaal is slechts in beperkte oplage beschikbaar, dus op = op! 

Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken: “Een prachtige symbolische actie van Grolsch in ons beider jubileumjaar. Het benadrukt nog maar eens dat FC Twente en Grolsch onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Bovendien is dit een geweldige manier om samen, met de gehele regio Twente, onze trots voor FC Twente te tonen. Juist in deze tijd, waarin we met zijn allen keihard werken om de weg omhoog in te slaan en zowel supporters als sponsors de club op een geweldige wijze steunen.”

Erik Kottink, regionaal Sales Manager bij Koninklijke Grolsch: “Dit jaar vieren zowel Grolsch als FC Twente een bijzonder jubileum; FC Twente bestaat 50 jaar, Grolsch 400 jaar. We zijn beide sterk verankerd in deze regio en trots op onze afkomst en trouwe fans. Uiteraard proosten we samen op ons beider jubileum. Maar liever nog vieren we met fans mooie resultaten. In goede en minder goede tijden, wij staan in ieder geval ‘Trotsch’ achter de club.”"

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.