"Samen met de supporters maken we er een topavond van"

"Samen met de supporters maken we er een topavond van"

  • Bron: FC Twente
  • Dinsdag 10 November 13:34
  • Admin
  • Bekeken: 1582
  • 0 Reacties

Woensdagavond 19:00 het mooiste affiche voor de FC Twente vrouwen. Ze spelen dan namelijk in een voor vrouwenvoetbal begrippen afgeladen stadion tegen FC Barcelona. Maayke Heuver kijkt uit naar deze schitterende wedstrijd.

 

“De supporters waren in één woord geweldig tegen FC Bayern München. Ruim 6500 bij een Champions League wedstrijd. Ik had kippenvel toen we het veld opkwamen. Ik hoop op opnieuw een mooie avond met een goede uitslag voor volgende week. We hebben ons zo goed als maar mogelijk voorbereid. Ik denk dat we een goede kans hebben op een goed resultaat”, vertelt ze op de website van FC Twente.

 

“Het is al een tijdje geleden maar in het oefenduel tegen Barcelona twee jaar geleden waren we gelijkwaardig. Beide ploegen hebben zich natuurlijk daarna ontwikkeld. Wij maken grote stappen en ik denk dat we klaar zijn voor deze wedstrijd. Dit zijn wedstrijden waar ik als klein meisje van gedroomd heb om te spelen. Onze grootste kracht is dat we als team spelen. Samen met alle supporters maken we er topavond van”, vertelt de enthousiaste aanvaller van de Tukkers.

0 Reacties

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.