Hake trekt conclusie: "De fouten die we maken worden steeds direct afgestraft"

Hake trekt conclusie: "De fouten die we maken worden steeds direct afgestraft"

  • Bron: TC Tubantia
  • Zondag 08 November 18:12
  • Michel
  • Bekeken: 2774
  • 5 Reacties

Daar waar de 4-2 nederlaag van vorige week al hard aan kwam, heeft FC Twente gisteravond in eigen huis wederom een harde klap moeten incasseren. Na de 1-4 verliespartij tegen SC Heerenveen concludeerde René Hake dan ook dat de gifbeker helemaal leeg moet bij de Enschedese club.



In gesprek met de Tubantia erkent de trainer, met een diepe zucht, dat de leerschool keihard is. Net als vorige week werd de jeugdigheid van de ploeg weer keihard afgestraft door een tegenstander die daar optimaal gebruik van maakte. De jonge ploeg grossiert in het maken van persoonlijke fouten. Dit tot ergernis van Hake, “De fouten die we maken, worden steeds direct afgestraft.”



De wedstrijd van gisteravond was dan ook een kopie van die van vorige week, in en tegen Utrecht. Bij vlagen liet de ploeg, vooral op het middenveld, zien wel degelijk over kwaliteiten te beschikken en werd de tegenstander dan ook goed vastgezet, maar uiteindelijk kan de club toch weer 4 tegendoelpunten en een verliespartij bijschrijven. “We hebben zelf genoeg mogelijkheden gehad om vaker te scoren, maar feit is dat onze tegenstanders veel gemakkelijker scoren dan wij. Bij vlagen ziet ons spel er best aardig uit, maar we verliezen door onnodige fouten en momenten van onrust. Dat zijn harde lessen voor deze ploeg. We moeten daar mee aan de slag”, concludeert de trainer.  

5 Reacties

5 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

  • Truus Besselink
    Truus Besselink
    Truus Besselink
    08 November 2015

    Een echte spits, en Verdediger erbij halen. Olaitan terug sturen.

  • Arno Turksma
    Arno Turksma
    Arno Turksma
    08 November 2015

    Te weinig kwaliteit. Het is een veredeld beloftenelftal meer niet

  • TuurenShulle Kel
    TuurenShulle Kel
    TuurenShulle Kel
    08 November 2015

    15 plus spelers weg waarvan op 3 a 4 na die nog wat ervaring hebben dus allemaal jonkies en spelers met gebreken dat blijkt nu wel deze man kan je echt niks aanrekenen.

  • Gerjan Oelen
    Gerjan Oelen
    Gerjan Oelen
    08 November 2015

    Kwaliteit deze winter een verdediger halen en een echte spits en olaitan terugsturen