Van Leeuwen: "We moeten voorkomen dat we in een slechte situatie terechtkomen"

Van Leeuwen: "We moeten voorkomen dat we in een slechte situatie terechtkomen"

 • Bron: VI
 • Woensdag 04 November 18:58
 • Michel
 • Bekeken: 3058
 • 1 Reacties

De 4-2 nederlaag van afgelopen zondag is hard aangekomen bij de selectie en ook Ted van Leeuwen heeft publiekelijk zijn ongerustheid geuit. De 3 punten waren hard nodig en lagen voor het oprapen, maar uiteindelijk stond de ploeg van Rene Hake toch met lege handen.


In gesprek met Voetbal International laat technisch directeur Ted van Leeuwen weten dat de klap hard is aangekomen bij de selectie. “Iedereen was behoorlijk onder de indruk van de manier waarop we de wedstrijd uit handen hebben gegeven. Ik heb de sfeer in de spelersgroep niet eerder zo aangeslagen meegemaakt als afgelopen maandag”,  geeft hij toe.


Vooral de manier waarop baart Van Leeuwen enige zorgen. “Door persoonlijke fouten, zowel bij het niet benutten van de kansen als het weggeven van tegendoelpunten, wonnen we in Utrecht de wedstrijd niet. Het zag er klungelig uit.” De huidige 15e plek op de ranglijst en het gevaar van de nacompetitie zorgen voor onrust in en om de club, iets wat de technisch directeur koste wat kost wil voorkomen. “We moeten voorkomen dat we in een slechte situatie terechtkomen”, besluit de bestuurder.

1 Reacties

1 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Maarten van der Moolen
  Maarten van der Moolen
  Maarten van der Moolen
  05 November 2015

  Dat krijg je met die fantastische spelers die van Leeuwen aantrok en waar die zo lyrisch over was maar nog geen deuk in een pakje boter kunnen schoppen (Urvini, Olaitan, Ede).