Hake ontevreden en dreigt met maatregelen richting spelers

Hake ontevreden en dreigt met maatregelen richting spelers

 • Bron: Telegraaf
 • Maandag 02 November 20:20
 • Michel
 • Bekeken: 6078
 • 3 Reacties

kort na de zure nederlaag op zondagmiddag in en tegen Utrecht steekt Rene Hake zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken. Vooral de 4 tegentreffers vallen hem zwaar.

 

Na een goede 0-1 van de overigens imponerende Agyepong gaf de verdediging twee knullige doelpunten weg. Waarbij vooral de tweede voor veel boosheid zorgde bij trainer Rene Hake. "Ik ben in de rust heel kwaad geweest" erkent hij in gesprek met de Telegraaf. "Misschien was het de lichtinval, want het was toch echt iemand met een rood-wit shirt die de bal kreeg", refereert hij naar de foute ingooi van keeper Drommel en de daaruit voortvloeiende 1-2.

 

De boosheid tijdens de rust zorgde voor een beter spelend FC Twente in de tweede helft, dat overigens nog in de eerste helft via een knappe aanval op 2-2 kwam. De organisatie en scherpte was in het tweede bedrijf een stuk beter en dit resulteerde ook in een aantal goede doelpogingen. Desondanks was het FC Utrecht dat voor de tweede keer op voorsprong kwam en vervolgens zelfs de wedstrijd in het slot gooide dankzij een benutte penalty. Dit leidde tot grote teleurstelling bij Hake: "De eerste 20 minuten na rust voetbalden wij prima. Je voelde: we moeten nu toeslaan!".

 

"Dat zeiden we ook tegen elkaar op de bank en een halve minuut later maakte FC Utrecht de 3-2. Waardeloos", voegt hij daar aan toe. "We hebben vandaag één van de betere wedstrijden gespeeld en moeten ook vooral niet in de war raken, maar shit is het wel. We zullen de spelers confronteren en wellicht maatregelen nemen". Dankzij de nederlaag zakt Twente naar een teleurstellende 15e plaats en zal de druk toenemen, maar van onrust wil Hake vooralsnog niets weten. Aanstaande zaterdag, 7 november, kan de ploeg de zure nederlaag wegspoelen door thuis van SC Heerenveen te winnen. De wedstrijd in de Grolsch Veste begint dan om 18.30 uur.

3 Reacties

3 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.

 • Albert Visscher
  Albert Visscher
  Albert Visscher
  04 November 2015

  Wat Schreuder niet lukte, lukt Hake ook niet tot nu toe.

 • Dinie Voortman-Koop
  Dinie Voortman-Koop
  Dinie Voortman-Koop
  04 November 2015

  mooi zo aanpakken en weg met sterallures laten ze werken voor hun geld. en zit echt kwaliteit en dan moet er hoog nodig uit