Voetballers en hun autos

Voetballers en hun autos

  • Bron: FCTtoday
  • Zaterdag 31 Oktober 17:17
  • Admin
  • Bekeken: 3836
  • 0 Reacties

De voetballers van het Nederlands elftal hebben na de wedstrijd tegen Tsjechië genoeg tijd om op vakantie te gaan, van hun familie te genieten of juist weer hard te trainen. Hoewel we in het begin hoopvol waren, werden we al snel wakker geschud. De Oranje spelers verloren tijdens de kwalificatie keer op keer, waardoor Nederland er al snel uit lag. We kunnen de wedstrijden wel overanalyseren, maar dit heeft uiteindelijk geen zin. Het is belangrijk dat de spelers positief en optimistisch blijven. Hoe ze dit doen? Door in een mooie auto te rijden natuurlijk! Wijkopenautos.nl heeft de auto’s van de Nederlandse voetballers bekeken en een mooie selectie gemaakt van patserbakken en bescheiden bolides. Wij geven alvast een voorproefje.

 

Daley Blind Daley Blind rijdt graag rond in zijn Corvette Stingray. Met een startprijs van 125.000 euro is deze bolide niet voor iedereen weggelegd. Als multi-inzetbare speler bij Manchester United, heeft hij dan ook de bijnaam ‘Mr. Versatile’ gekregen. Dit is niet alleen van toepassing op hem, maar ook op zijn auto’s. Naast zijn Corvette heeft hij namelijk ook een Mercedes CLA250.

 

Jeroen Zoet Als eerste keus van coach Phillip Cocu voor PSV en een van de beste keepers in de Eredivisie, blijft Jeroen Zoet bescheiden. De 24-jarige keeper rijdt in een onopvallende Mercedes C - Klasse Coupé. Bovendien is hij ook erg voorzichtig met zijn auto, er is namelijk wrapfolie op zijn auto aangebracht. Zo blijft de lak tegen verkleuringen en krassen beschermd. Verstandig, Jeroen!

 

Anwar El Ghazi Het veelbelovende talent Anwar El Ghazi blijft er wat minder nuchter onder. Hij heeft al een behoorlijke ego, waarbij hij een matchende auto heeft. Hoewel zijn carrière nog in de kinderschoenen staat, schijnt hij al in een luxe Mercedes te rijden. Wanneer hij op tijd bij zijn trainingen kan zijn dankzij zijn bolide, vinden wij het prima.

 

Had jij verwacht dat onze spelers in dit soort auto’s zouden rondrijden? In welke bolide ze ook de show stelen of naar de training rijden, wij vinden het vooral belangrijk dat het Nederlands elftal gewoon weer gaat winnen.

0 Reacties

Gerelateerd nieuws

0 Reacties

Om te reageren moet u ingelogd zijn. om in te loggen.
Heeft u nog geen account, maak hem dan aan.